top
     


Vesterbrogade 149 • 1620 København V • Telefon: 3321 2849 • Fax: 3321 2879

 
JoomlaStats Activation
Forside
Postkasser
Pressemeddelelser
Historie
Udlejning
Udskæring
Håndværktøj
El Værktøj
Beslag
Ansatte
Åbningstider
Kontakt
Forside arrow Pressemeddelelser
Pressemeddelelser Udskriv E-mail

4. februar 2010:

 

 

 

PRESSEMEDDELELSE    -    PRESSEMEDDELELSE    -    PRESSEMEDDELELSE

 

 

 

Kashmir

 

maleri

 

 

 

Kashmir har udstillet deres 300x300cm maleri hos Carl Møller Trælasthandel A/S, mens det er til salg på lauritz.com

 

 

 

Bandet Kashmir har den 01.02.2010 udgivet deres nye album, hvor coveret er nedfotograferet fra det store maleri som er udstillet hos Københavns ældste trælast, Carl Møller Trælasthandel A/S. Planen er at støtte de hårdest ramte på Vesterbro, så overskuddet fra salget på lauritz.com går ubeskåret til Dugnad Vesterbro, som arbejder med at støtte de narkotika-relaterede problemer.

 

Medlemmerne fra bandet Kashmir kom til trælasten for at se på materialer og stillads til deres projekt, og efter en snak omkring projektet stillede Carl Møller Trælasthandel A/S byggematerialer og stillads til rådighed. Dugnad har længe været kunde og kommet i byggemarkedet, og de ansatte i trælasten håber at nogle interesserede købere vil opdage det mens de handler.  

 

Prisen på lauritz.com var i skrivende stund på 13.000 kr., men man håber på at prisen vil blive meget højere. Lauritz.com giver desuden deres salær på 20 % til Dugnad, så dette giver endnu flere penge til det gode formål for Vesterbros udsatte.

 

For medarbejderne, der ”står på gulvet” i trælasten / byggemarkedet, har den daglige kontakt med beboerne på Vesterbro en stor betydning. Medarbejderne har at gøre med alle typer af mennesker, og selvom flytningen fra Enghavevej 14 til Vesterbrogade 149 har betydet at trælasten fysisk er rykket, er medarbejdernes interesse i lokalsamfundet stadig den samme. Kunderne er grundlaget for eksistensen af den gamle trælast, og de er derfor altid i centrum.

 

Der opfordres selvfølgelig til høje bud fra byggemarkedets kunder, både erhvervsdrivende og private, som måtte have plads til det store maleri.

 

Niels som i snart 15 år har haft kontakten med de lokale kunder på Vesterbro og Frederiksberg kender om nogen til forholdene. Den daglige kontakt med alle typer af kunder gør, at man føler sig som en del af Vesterbro, også når man ikke bor her. Niels vil følge buddene og skrive den aktuelle situation på tavlen i butikken, og mon ikke han kan være med til at presse buddene i vejret.

 

 

 

Kontakt for yderligere information: Niels Sylvest på tlf.: 33 21 28 49.Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den

 

 

 

PRESSEMEDDELELSE   -   PRESSEMEDDELELSE   -   PRESSEMEDDELELSE

 

 

 

 

 

 

 

 

31. august 2009:

 

 

PRESSEMEDDELELSE    -    PRESSEMEDDELELSE    -    PRESSEMEDDELELSE

 

Lov giver

 

nye jobs

 

Post Danmark holder med nye postkassekrav finanskrisen fra døren – i byens ældste trælast, Carl Møller Trælasthandel A/S

 

Nyansatte medarbejdere – det er én af de ting, som Post Danmarks postkassekrav fra nytår – har medført i Københavns ældste trælast, Carl Møller Trælasthandel A/S.

Trælasten lå tidligere på Enghavevej 14 men flyttede for godt et år siden til Vesterbrogade 149.

Fra den nye adresse ser det bestemt ikke så sort ud, som det ellers gør for de fleste i den branche grundet finanskrisen: Fra på tirsdag 1.september ansættes endnu en medarbejder på fuldtid, og på fredag ansættes endnu én på deltid grundet postkasser.

For hos Carl Møller A/S skal opgaverne bare løses, og efter at have haft stand på Boligmessen i Bella Centret, efter busreklamer, der har oplyst om de nye regler for postudbringning og i øvrigt holdt fingeren på pulsen, går det nu over stok og sten for at servicere de mange borgere og beboerforeninger, der inden 1. januar næste år skal have købt og sat et nyt postkasseanlæg op.

For skal den nye postkasselov følges, skal opgaven være løst inden årsskiftet – ellers er der ingen post.

For Trælasten på Vesterbro er opgaven dog simpel: Her følges opgaven med fingerspidserne fra den indledende snak, til postkasserne hænger fint og brugervenligt i opgangen derhjemme!

Derfor går Carl Møller Trælasthandel A/S også mod strømmen – og finanskrisen, der bestemt har ramt denne branche – og ansætter nye folk.

-Post Danmark har tilsyneladende undervurderet situationens alvor og ikke set flaskehalsen komme. Vi har set, hvordan presset på postkassebestillingerne er vokset de seneste 14 dage. Vi tror, at mindst 20.000 adresser i København mangler at få gjort tingene klart. Derfor sætter vi nu ekstra ressourcer af, så vi kan klare flest muligt bestillinger og leverancer af postkasser inden årsskiftet, så folk kan undgå leveringsstop af posten, siger direktør Claus Kristensen, Carl Møller Trælasthandel A/S.

De to unge ejere, direktør Claus Kristensen, 28 år, og bestyrelsesformand Jonas Hammer Aabo, 26 år, ser det sammen med deres uddannede personale som en ære at passe kernekunderne og deres behov. Også når nye behov, som f. eks. postændringerne opstår.

Derfor er forretningen nu også én af de største aktører i salgsleddet af postkasserne, og man viser netop nu ét af Københavns største udvalg indenfor postkasseløsninger i forretningen.

-Vi kører ud og ser på opgaverne, når det er nødvendigt. Vi satser på personlig service med postkasserne som i alle vores øvrige kerneområder og kombineret med de bedste priser, får vi mange opgaver, mener Claus Kristensen.

På trods af Trælastens egne oplysningstiltag er der stadig mange københavnske beboer- og ejerforeninger, der endnu ikke har fundet en løsning på deres postkasseproblem. Alle brevsprækker skal i princippet erstattes af postkasser nærmest den fælles indgangsdør senest den 31/12-2009, såfremt beboerne skal modtage post.

Hos Carl Møller Trælasthandel A/S forventer man, at vi skal mindst tre måneder ind i næste år, før efterspørgslen aftager.

Når den tid kommer, regner Trælasten med at omgruppere på de nye ansatte samt selvfølgeligt sætte de nye tiltag i gang, der allerede nu er i støbeskeen.

 

Kontakt for yderligere information: Claus Kristensen på tlf.: 27 28 24 27 eller Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den

 

PRESSEMEDDELELSE   -   PRESSEMEDDELELSE   -   PRESSEMEDDELELSE