UDSALG — 50% CARHARTT WORKWEAR
FIND BUTIK

Om os

Carl Møller er stiftet på Vesterbro i 1887

Carl Møller var datidens lokale snedker i København, hvor der var stor fokus på kvalitet og professionelle løsninger. Siden hen har Carl Møller udviklet sig, og fået butikker over det meste af København. Vi er blevet endnu skarpere på kvalitetsrådgivning til boligen i byen og har udvidet vores varesortiment for at sikre vores kunder en 360-graders løsning.

Carl Møller tilbyder, udover tilskæring og salg af træ, udlejning af værktøj og maskiner, og et stort udvalg af isenkram, byggemateriale og arbejdstøj. Derudover har vi vores eget snedkerværksted, hvor du kan få lavet specialopgaver.

Du vil fortsat kunne opleve historien om den gamle Carl Møller og hans snedkeri gennem vores indretning af butikkerne. Carl Møller har i dag stor fokus på bæredygtighed. Vi benytter vores overskydende træ, planker og paller til inventar, snedkeriet møbler og meget mere.

Carl Møller er forhandler af Carhartt WorkWear og derfor har vi det mest moderne arbejdstøj til både mænd og kvinder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores fem butikker centralt placeret i København.

Tobias i Carl Møller